Cum să îți adaugi afacerea pe Google Maps?

Cum să îți adaugi afacerea pe Google Maps?

Cum să apari pe Google Maps când cineva îți caută afacerea?

Google Maps, cunoscut anterior sub numele de Google Places, face acum parte din tabloul de bord Compania mea pe Google – tabloul de bord Google pentru gestionarea și urmărirea prezenței dvs. online pe diferite platforme Google, inclusiv Google Local (Google Maps), Google+, Google Analytics și Adwords.

În timp ce vă pregătiți să vă configurați înregistrarea, trebuie doar să vă reamintiți – deși Google va afișa, în unele situații, companii din comunitățile înconjurătoare în rezultatele căutării „Locale” (Hărți), aveți permisiunea de a vă înregistra afacerea numai în localitatea sau orașul în care aveți o adresă fizică.

Adăugarea sau revendicarea companiei dvs. pe Google Maps
Dacă sunteți o companie consacrată, este posibil că afacerea dvs. să existe deja în directorul Compania mea pe Google și va trebui doar să o revendicați. Noi companii sau locații noi vor trebui probabil adăugate. Iată cum să îți adaugi afacerea pe google maps în 5 pași simpli.

1. Accesați Compania mea pe Google.
Fa clic pe „Vezi pe Google

Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps

2. Introduceți numele și categoria comercială a afacerii.

Selectarea categoriei

Selectarea categoriilor este foarte importantă, deoarece este în esență modul în care Google vă va clasifica compania și tipul de interogare de căutare pentru care va afișa înregistrarea dvs.

Google are Categorii sau cuvinte cheie prestabilite pentru fiecare industrie. Începeți să introduceți cuvântul cheie pentru a vedea dacă Google gaseste o potrivire, apoi selectați-o pe cea mai bună. Veți avea șansa să adăugați mai multe categorii mai târziu (până la 5).

Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps

3. Creati profilul afacerii. Stabiliți modul în care doriți să apară afacerea dvs.

Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps
Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps

Pe măsură ce răspundeți la întrebări, amintiți-vă, cu cât sunt mai corecte și mai precise informațiile pe care Google le are despre afacerea dvs., cu atât va fi mai în măsură să vă clasifice și să afișeze corect înregistrarea companiei.

4. Verifică-ți afacerea

Google va dori să verifice dacă afacerea dvs. se află acolo unde spuneți că este. Aceasta înseamnă, de obicei, să așteptați 1-2 săptămâni pentru o carte poștală cu un PIN de verificare.

Ocazional, vi se va oferi opțiunea de a primi codul PIN prin mesaj text sau apel telefonic automat – luați-l – este mult mai rapid și mai ușor! 🙂

5. Confirmați afacerea. Configurați o pagină Google My Business

Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps

Configurarea paginii Compania mea pe Google este primul pas în optimizarea căutării locale și ar trebui să fie o prioritate ridicată pentru toate companiile care speră să fie găsite online.

Similar Posts