Servicii de Optimizare SEO Accesibile!

OBȚINE MAI MULT TRAFIC PE SITE-UL TĂU WEB

Ofer planul și strategia SEO potrivită care să corespundă nevoilor site-ului tău.


Servicii de Optimizare SEO

DECI, DE CE ESTE SEO ATÂT DE IMPORTANT PENTRU AFACEREA TA?

Utilizatorii caută pe web chiar acum o firma ca a ta. Te vor găsi pe TINE? Sau pe unul dintre competitori tăi?

Majoritatea utilizatorilor de internet își încep sesiunea căutând pe Google, Bing sau pe alte motoare de căutare, ceva – acel ceva de care are nevoie. Oamenii folosesc internetul pentru a-și îndeplini nevoia de informații, fie că este vorba de a găși un restaurant local, produsul perfect sau serviciile ideale pentru nevoile sale.


Optimizarea site-ului web pentru motoarele de căutare (SEO) este procesul care va ajuta clienții să se conecteze cu afacerea ta.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Peste +60.000 de căutări în fiecare secundă

Totul începe cu motoarele de căutare. Fiecare motor de căutare trimite crawleri pentru a adună tot conținutul și informațiile pe care le pot de pe site-urile web de pe internet pentru a construi un index. Când apare o interogare, algoritmul motorului de căutare trece prin indexul respectiv pentru a furniza cele mai importante și relevante informații din rezultatele căutării, cunoscute în mod obișnuit că și ranking al motorului de căutare.


Și acolo intervine SEO. Optimizarea îmi permite să ajut motoarele de căutare să înțeleagă conținutul care se află pe site-ul web, valoarea pe care o are de oferit și modul în care este conectat la cuvintele cheie relevante. Este fundamentul care direcționează vizitatori organici către site-ul tau.


Dar motoarele de căutare precum Google își dezvoltă în mod constant algoritmii și strategiile pentru a satisface cerințele utilizatorilor. De aceea, este esențial să mențineți o strategie de optimizare durabilă, care funcționează continu pentru afacerea ta.

Optimizare SEO

Vrei să apari în rezultatele căutărilor de pe Google?


ÎN 2021, SEO NU SE REFERĂ LA CLASAREA ÎN TERMENI POPULARI; ESTE DESPRE A FI GĂSIT ATUNCI CÂND CONTEAZĂ CEL MAI MULT.

Cercetez cu atenție cuvintele cheie potrivite pentru afacerea ta, astfel mă asigur că obțineți utilizatori interesati care se transformă clienti.

SERVICIILE DE OPTIMIZARE SEO DIGITAL WIZ AU LA BAZĂ 4 MODULE

Prin navigarea pe site, voi obține o mai bună înțelegere a punctelor forte și slabe ale poziției actuale. Folosind o gamă largă de instrumente SEO, identific și prioritizez elementele site-ului tău care vor oferi cele mai multe beneficii.

Utilizând strategi de cercetare și optimizare, serviciile mele implică optimizarea On-Site (pe pagină) a site-ului tău web. Urmăresc toate modificările pe care le fac, astfel pot să evaluez eficacitatea planului SEO.

Acest modul reprezintă procesul de construire de linkuri către site-ul tău web. Autoritate, înainte de cantitate. Dezvolt conținut unic destinat să atragă clienții și să funcționeze în armonie cu motoarele de căutare.

Monitorizez evoluția cuvintelor cheie cu ajutorul unor tooluri profesionale precum Ubersuggest și  SEMrush, optimizez conținutul în funcție de rezultate

PROCESUL SEODIGITAL WIZ

Există ceva SEO în tot ceea ce faci online. Dar asta nu înseamnă că toată lumea are nevoie de aceleași servicii.

SEO este un proces. Este nevoie de timp și o mulțime de cercetări pentru a găsi ceea ce se conectează pentru publicul afacerii tale, pentru a obține succes în rezultatele căutării organice.

De aceea procesul meu SEO începe cu tine. Tu iți cunoști cel mai bine afacerea, iar obiectivele tale vor acționa ca o forță în spatele strategiei SEO.

02.

Stabilirea Obiectivelor Și A Cuvintelor Cheie

Identificarea celor mai relevante cuvinte cheie prin care ultizatorii pot ajunge la site-ul tau web

04.

Optimizare OFF-Page SEO

Campaniile de construire de backlink-uri sunt o componentă importantă a procesului SEO. Calitate, NU Cantitate

03.

Optimizare ON-Page SEO Și A Conținutului

Titlurile paginilor, descrierile-meta, tag-urile dar și conținutul descriptiv trebuie să fie optimizat asfel încât să răspundă intenției de căutare a ultizatorilor

05.

Monitorizez Și Adaptez Strategia

Deoarece optimizarea seo este un proces continuu, monotorizez și updatez site-ul pentru atingerea obiectivelor.

PACHETE DE SERVICII SEO ACCESIBILE PENTRU AFACERE TA

Ofer o varietate de servicii de optimizare SEO pentru ca afacerea ta să crească online. Pachete flexibile care sunt axate pe construirea unei baze solide pentru succesul afacerii tale online, ofer nenumărate modalități de a ajunge la clienții țintă – oriunde ar căuta.

Serviciile mele se adapteză oricărei nevoi și buget – de la campanii SEO de bază până la strategii SEO personalizate avansate concepute pentru a vă maximiza prezența online.

FOLOSESC CELE MAI PERFORMANTE INSTRUMENTE SEO

Aceste tool-uri de SEO îmi permit să identific problemele și să realizez o strategie SEO completă, fără a omite niciun factor de ranking relevant..


SERVICII DE OPTIMIZARE SEO PENTRU SITE-UL TĂU

Vrei să fii găsit pe Google?


Ce sunt serviciile de Optimizare SEO?

Serviciile SEO sunt servicii oferite de obicei de o agenție SEO sau de freelanceri care vă ajută în optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare. Cu SEO, afacerea ta online va fi vizibilă în rezultatele căutării pe motoarele de căutare precum Google și Bing.

Cât costă serviciile de Optimizare SEO?

Costul serviciilor SEO variază în funcție de ceea ce este inclus. Majoritatea proiectelor SEO în 2021 costă între 150 și 2.000 USD pe lună, în funcție de scopul proiectului. Un proiect unic va varia între 1.000 și 30.000 USD, iar tarifele orare pentru consultanți se situează între 60 și 200 USD pe oră.

Care este cel mai bun serviciu SEO?

Cele mai bune 5 companii SEO din lume
Neil Patel Digital (cel mai bun pentru marketingul conținutului SEO)
Voice SEO (cel mai bun pentru căutarea vocală)
ReachLocal (cel mai bun pentru SEO local)
FATJOE (cel mai bun pentru achiziționarea de backlink-uri)
OuterBox (cel mai bun pentru SEO eCommerce)

Cât de important este SEO într-o afacere care are o prezență online eficientă?

Există o mulțime de „zgomot” pe internet, deoarece site-urile web concurează pentru atenție. Doar să fii observat în primul rând poate fi dificil! Cu instrumentele și cunoștințele potrivite, totuși, devine mult mai ușor să fii găsit online pe Google sau alte motoare de căutare.
Când oamenii caută pe Google, de exemplu, li se arată diferite rezultate care corespund termenilor lor de căutare și sunt cel mai probabil să dea clic pe partea de sus a primei pagini. Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare poate contribui mult la obținerea unui clasament mai ridicat și la o vizibilitate mai mare în căutări.

Cât de important este conținutul pe un site web?

În urmă cu mulți ani, a fost posibil să se utilizeze toate „trucurile comerțului”, cum ar fi o mulțime de cuvinte cheie și backlink, pentru a se clasa bine la motoarele de căutare. Cu toate acestea, motoarele de căutare și-au rafinat algoritmii de căutare pentru a fi mult mai sofisticate și mai inteligente. Un exemplu în acest sens este modul în care Google recompensează acum site-urile care publică conținut de înaltă calitate, faptic și autorizat în mod regulat.
Așadar, în 2021, conținutul de calitate care are o relevanță ridicată pentru un anumit public este vital pentru un marketing eficient și o clasare bună a site-urilor web.

Cât de importantă este social media pentru un site web / o companie?

Social media poate fi foarte importantă, mai ales prin faptul că permite implicarea și feedbackul publicului, adăugând o notă personală unei companii. Motoarele de căutare pot lua în considerare și semnalele de pe rețelele sociale – cum ar fi share-urile și retweet-urile – atunci când vine vorba de clasarea în căutare.


Obține un Audit SEO Gratuit pentru orice adresă site web, trimis direct la adresa ta de e-mail.

Pachet cu informații și sfaturi valoroase pentru a vă îmbunătăți site-ul

Introdu site-ul tau web pentru un Audit SEO Gratuit