Învață cu Digital Wiz Ai

Cu Digital Wiz AI, poți învață toate aspectele marketingului digital printr-o abordare simplă și intuitivă. Poți învață cum să construiești și să optimizezi website-uri, cum să folosești SEO-ul și PPC-ul, cum să folosești WordPress și cum să realizezi campanii de marketing digital eficiente.

[mwai_chat context=”Ai nevoie de ajutor? Digital Wiz AI este aici pentru a te ajută să fi vizibil online! Ai întrebări legate de SEO, Social Media, Creare Website, Hosting, Domeniu, Campani de publicitate pe Google sau Facebook? Inteligență Artificială Digital Wiz te poate ajută. Întreabă-mă!” ai_prompt=”DigitalWiz: ” user_prompt=”User: ” start_sentence=”Salut, cu ce te pot ajuta?”]

10 greșeli frecvente în reclamele Google și modalități de a le evita
Marketing Digital

10 greșeli frecvente în reclamele Google Ads

Mulți oameni se plâng că reclamele Google Ads nu funcționează pentru afacerea lor după ce au investit bani multi cu rezultate slabe.După 5 ani de activitate în reclamele Google, am audiat atât de multe conturi de reclame Google în fiecare lună și vad în mod constant aceleași greșeli repetate în fiecare cont. În această postare,…

Cum să îți adaugi afacerea pe Google Maps?
Marketing Digital

Cum să îți adaugi afacerea pe Google Maps?

Google Maps, cunoscut anterior sub numele de Google Places, face acum parte din tabloul de bord Compania mea pe Google – tabloul de bord Google pentru gestionarea și urmărirea prezenței dvs. online pe diferite platforme Google, inclusiv Google Local (Google Maps), Google+, Google Analytics și Adwords.

Cum să faci un site web de la ZERO fără cunoștințe technice?
WordPress

Cum să faci un site web de la ZERO fără cunoștințe tehnice?

Ti-ai dorit vreodată să iti creezi propriul site web de la zero? Cauți să construiesti un site web pentru afacerea ta? Ei bine, în ambele cazuri, trebuie să începeți de la ZERO Si ghici ce? În acest tutorial, voi prezenta in mod detaliat modul prin care vei reusi sa creezi un site web de la 0 fara cunostinte de technice.