Caută după:
Listă Servicii de Marketing Digital

Listă Servicii de Marketing Digital pentru 2021:

Cum te pot ajuta să fi vizibil online?

Lista Servicii de Marketing Digital 2021. Acestea sunt câteva dintre serviciile de marketing digital care pot dezvolta afacerea în aceste timpuri moderne.

Ce servicii de marketing digital ofer?

Lista Servicii de Marketing Digital

Creare site-uri web (site de prezentare, magazine online)

Site-ul web este vitrina magazinului online al firmei. Ca atare, este cea mai importantă parte a eforturilor de marketing online. Există atât de multe lucruri despre site-ul web care pot afecta SEO-ul și credibilitatea online. Etichetele H1, imaginile, viteza de încărcare și linkurile funcționale sunt doar câteva dintre lucrurile care adaugă valoare site-ului. Creez site-uri web atractive, special adaptate oricariui tip de afacere.

Vezi cât costă un site web, folosește calculatoru meu de servicii de creare site-uri.

Servicii SEO

SEO este întotdeauna prioritar listei de servicii de marketing digital. Acest lucru se datorează faptului că SEO afectează toate strategiile de marketing online. SEO este vital pentru a asigura că site-ul web apare în căutările online. Fără un SEO eficient, clienții potențiali ar putea să nu vadă niciodată vreunul dintre eforturile de marketing digital.

Acest lucru se datorează faptului că motoarele de căutare au puterea de a alege ce site-uri web apar atunci când oamenii efectuează căutări online. Ei decid acest lucru pe baza unor algoritmi care cântăresc numeroase criterii pentru a determina dacă site-ul este ceea ce caută utilizatorul.

În termeni simpli, SEO înseamnă optimizarea întregului conținut online, astfel încât să fie ușor de descoperit de aceste motoare de căutare. De exemplu, dacă vinzi mobilă, vrei ca motoarele de căutare să listeze site-ul atunci când oamenii caută mobilă, mobila de bucătarie, etc.

Este logic că mii de site-uri web au ca termen „mobilă” asociate cu acestea. De aceea, este important să utilizați serviciile unei agenții de marketing digital pentru a ieși în evidență printre competitori.

Acești experți SEO sunt la curent cu toate cele mai recente criterii care vor pune site-ul în fața clienților potriviți. Știu cum să optimizeze tot conținutul cu cuvinte cheie, backlink-uri, linkuri interne și tactici de optimizare locale conexe. Aici poți găsi o lista cu cele mai bune agenții SEO din Romania.

Serviciile mele de marketing digital pot regla fiecare aspect al site-ului web pentru a câștiga pozitii pe prima pagina a motoarelor de căutare. Servicii SEO

Publicitate Plătită (SEM)

În timp ce SEM și SEO se bazează pe cuvinte cheie, acolo se termină asemănarea. Strategiile SEM implică plata unui motor de căutare pentru a plasa site-ul web în fața clienților. Este strâns legată de publicitatea cu plată pe clic.

Cu SEM, alegi cuvinte cheie asociate cu produsele și serviciile pe care le oferiti și creezi reclame în jurul lor. Acestea sunt tipurile familiare de reclame pe care le vei vedea atunci când cauti ceva online.

Pentru ca anunțurile să fie plasate în aceste locuri principale, trebuie să licitezi pentru cuvintele cheie alese. De fiecare dată când cineva introduce o interogare de căutare, motorul de căutare decide ce anunțuri să afișeze. Acestea fac acest lucru prin intermediul unei formule complexe legate de suma licitată pentru un cuvânt cheie și de scorul de calitate al anunțului.

Cu Facebook Ads, plătesti suma licitată de fiecare dată când Facebook afișează anunțul. În publicitatea cu plată pe clic Google Ads, plătesti numai atunci când cineva face clic pe anunț.

Poti seta o sumă maximă pentru fiecare campanie sau pentru fiecare cuvânt cheie.

Indiferent dacă dorești să crești conversiile, traficul către site-ul tău web sau ambele, serviciile mele de publicitate platita te pot ajuta să iti atingi obiectivele.

Retargeting

Re-targetarea oferă o a doua șansă cu persoanele care au vizitat site-ul și apoi au plecat fără să cumpere nimic.

Plaseaza o mică bucată de cod pe site-ul web care adauga un cookie pe computerul tuturor celor care vizitează site-ul. De fiecare dată când navighează pe web, acest cookie solicită furnizorului de retargeting să afișeze anunțurile.

Acesta este un mod bun de a reaminti clienților potențiali despre produsele sau serviciile oferite și îi puteți atrage înapoi pe site atunci când sunt gata să efectueze o tranzactie.

Generarea și optimizarea conținutului

Marketingul de conținut folosește arta veche a povestirii pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii. Acesta are ca scop construirea de relații cu potențiali clienți, stabilirea mărcii ca partener în satisfacerea nevoilor acestora. Este un mod subtil de a câștiga clienți fără publicitate directă.

Conținutul informațional este un tip de marketing de conținut care își propune să răspundă la întrebările pe care potențialii clienți le-ar putea avea. În acest fel, vă stabiliți ca un expert în ochii lor. Obiectivul principal al marketingului de conținut este de a oferi valoare clienților oferind în același timp discret serviciile ca soluție la întrebările acestora. Marketingul de conținut ia de obicei forma videoclipurilor, blogurilor, vlogurilor, infograficelor și a postărilor în rețelele sociale.

Construirea de linkuri de calitate

Construirea de linkuri este o parte importantă a oricărei strategii SEO și este o afacere riscantă pentru cei neinițiați. Google aplică sancțiuni severe legăturilor spam și poate chiar să suspende site-uri web dacă suspectează un joc greșit.

Când alte site-uri web se leagă de site-ul tau, acestea vă ajută să creșteți vizibilitatea atât la motoarele de căutare, cât și la utilizatorii de internet. Există multe știri și site-uri din industrie care iti permit să publici știri interesante despre compania sau conținut informațional pe site-urile lor web.

Este logic să te asociezi cu o agenție de marketing digitală de top pentru a profita la maximum de strategiile de marketing online și pentru a defini cerințele din lista serviciilor de marketing digital.

Acești experți vor colabora cu pentru a crea soluții personalizate pentru piața și industria țintă, pentru a ajuta afacerea să prospere în era digitală.

Lista cu cele mai bune agenții de publicitate din Romania – https://clutch.co/ro/seo-firms

Sau contactează-mă pe mine: https://www.digitalwiz.ro/contact/

Google Elimină Aspectul Căutării Rezultatelor Îmbogățite din Consola de Căutare

Google Elimină Aspectul Căutării Rezultatelor Îmbogățite din Consola de Căutare

Google elimină aspectul generic de căutare a rezultatelor bogate în Search Console.

Deoarece mai nou există filtre individuale pentru rezultatele îmbogățite. Google a anunțat retragerea aspectului de căutare a rezultatelor îmbogățite în rapoartele din Search Console.

Pentru a fi mai clar, acest lucru nu înseamnă că Google scapă de raportarea rezultatelor îmbogățite din Search Console. Doar elimina un filtru specific care a combinat toate rezultatele îmbogățite într-o singură vizualizare.

Google Elimină Aspectul Căutării Rezultatelor Îmbogățite

Google spune că aspectul de căutare a rezultatelor îmbogățite nu mai este necesar, deoarece tipurile de rezultate  imbogatite acceptate au acuma propriul rând de separare. Eliminarea aspectului căutării nu afectează în niciun fel traficul; este doar o modificare de raportare. Google va continuă să susțînă aspectul de căutare a rezultatelor îmbogățite până la 1 august 2021. După această dată, nu va mai fi disponibil în Consola de Căutare sau în API.

Sursă: Centrul de căutare Google

Cum să îți adaugi afacerea pe Google Maps?

Cum să îți adaugi afacerea pe Google Maps?

Cum să apari pe Google Maps când cineva îți caută afacerea?

Google Maps, cunoscut anterior sub numele de Google Places, face acum parte din tabloul de bord Compania mea pe Google – tabloul de bord Google pentru gestionarea și urmărirea prezenței dvs. online pe diferite platforme Google, inclusiv Google Local (Google Maps), Google+, Google Analytics și Adwords.

În timp ce vă pregătiți să vă configurați înregistrarea, trebuie doar să vă reamintiți – deși Google va afișa, în unele situații, companii din comunitățile înconjurătoare în rezultatele căutării „Locale” (Hărți), aveți permisiunea de a vă înregistra afacerea numai în localitatea sau orașul în care aveți o adresă fizică.

Adăugarea sau revendicarea companiei dvs. pe Google Maps
Dacă sunteți o companie consacrată, este posibil că afacerea dvs. să existe deja în directorul Compania mea pe Google și va trebui doar să o revendicați. Noi companii sau locații noi vor trebui probabil adăugate. Iată cum să îți adaugi afacerea pe google maps în 5 pași simpli.

1. Accesați Compania mea pe Google.
Fa clic pe „Vezi pe Google

Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps

2. Introduceți numele și categoria comercială a afacerii.

Selectarea categoriei

Selectarea categoriilor este foarte importantă, deoarece este în esență modul în care Google vă va clasifica compania și tipul de interogare de căutare pentru care va afișa înregistrarea dvs.

Google are Categorii sau cuvinte cheie prestabilite pentru fiecare industrie. Începeți să introduceți cuvântul cheie pentru a vedea dacă Google gaseste o potrivire, apoi selectați-o pe cea mai bună. Veți avea șansa să adăugați mai multe categorii mai târziu (până la 5).

Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps

3. Creati profilul afacerii. Stabiliți modul în care doriți să apară afacerea dvs.

Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps
Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps

Pe măsură ce răspundeți la întrebări, amintiți-vă, cu cât sunt mai corecte și mai precise informațiile pe care Google le are despre afacerea dvs., cu atât va fi mai în măsură să vă clasifice și să afișeze corect înregistrarea companiei.

4. Verifică-ți afacerea

Google va dori să verifice dacă afacerea dvs. se află acolo unde spuneți că este. Aceasta înseamnă, de obicei, să așteptați 1-2 săptămâni pentru o carte poștală cu un PIN de verificare.

Ocazional, vi se va oferi opțiunea de a primi codul PIN prin mesaj text sau apel telefonic automat – luați-l – este mult mai rapid și mai ușor! 🙂

5. Confirmați afacerea. Configurați o pagină Google My Business

Cum să îți adăugi afacerea pe Google Maps

Configurarea paginii Compania mea pe Google este primul pas în optimizarea căutării locale și ar trebui să fie o prioritate ridicată pentru toate companiile care speră să fie găsite online.

Cum să faci un site web de la ZERO fără cunoștințe technice?

Cum să faci un site web de la ZERO fără cunoștințe tehnice?

Ti-ai dorit vreodată să iti creezi propriul site web de la zero? Cauți să construiesti un site web pentru afacerea ta?

Ei bine, în ambele cazuri, trebuie să începeți de la ZERO Si ghici ce?

În acest tutorial, voi prezenta in mod detaliat modul prin care vei reusi sa creezi un site web de la 0 fara cunostinte de technice.

Având câțiva ani de experiență în proiectarea de siteuri web, am construit multe site-uri web pentru mine si clienti în ultimii ani. Dar nu toți avem aceeași expertiză tehnică. Și sincer să fiu, asta nu contează cu adevărat atunci când vine vorba de construirea unui site web. Da! Ai citit bine! În acest moment, oricine poate construi un site web. Nu trebuie să aveți experiență sau abilități tehnice pentru a face acest lucru. Cu gama largă de instrumente și platforme de proiectare web incredibil de eficiente – nu a existat niciodată un moment mai ușor pentru a crea un site web pe cont propriu.

Așa cum am spus deja, nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice pentru a începe. Tot ce trebuie să faceți este să urmați cu sârguință instrucțiunile pe care urmează să le dau.

În secțiunea următoare, veți găsi un ghid pas cu pas privind construirea primului site web.

Vom construi un site web pentru Doamna Doctor… Puteți vizualiza site-ul web finalizat aici: www.drcorban.ro

Cuprins:

Pasul 1: alegeți cea mai bună platformă

Înainte de a începe chiar cu propriul site web, va trebui mai întâi să descoperi platforma potrivită. Această platformă seamănă mai mult cu un CMS (sistem de gestionare a conținutului) sau cu un software care va fi utilizat pentru rularea site-ului web. Deci, care este cea mai bună platformă? În ceea ce mă privește, există o singură alegere viabilă și excelentă și nu este altceva decât WordPress.

Dar, cu atâtea sisteme de gestionare a conținutului, de ce recomand în mod special WordPress? Ei bine, asta pentru că:

  • Este gratuit și poate fi folosit de oricine.
  • Extrem de ușor de utilizat, chiar dacă nu aveți nicio expertiză tehnică.
  • Vă permite să alegeți dintre câteva mii de teme.
  • Poate fi extins cu ușurință cu pluginuri.
  • Unul dintre cele mai bune sisteme de management al conținutului.
  • Compatibil SEO.

Pe lângă beneficiile menționate, WordPress vine și cu actualizări regulate. Fiind un sistem de gestionare a conținutului open source, site-ul este actualizat de câteva mii de dezvoltatori de fiecare dată când găsiți o problemă. Deci, dacă doriți să lucrați la un CMS simplu, fără probleme și ușor de utilizat, WordPress va fi cu siguranță răspunsul potrivit.

Alegerea temei potrivite

Tema. WordPress este extrem de importantă, deoarece aceasta va oferi stilul front-end al site-ului WordPress. Așa cum am menționat deja, puteți alege oricând din câteva mii de teme din directorul Teme al acestui CMS. Dar, din nou, dacă doriți să păstrați un avantaj în fața concurenților, veți primi și opțiunea de a încerca teme premium precum Divi.

Divi este în prezent una dintre temele de top pe WordPress. Este foarte popular atât printre începători, cât și printre profesioniști. Personal îmi place această temă pentru simplitatea și interfața interactivă. L-am folosit și pe câteva zeci de site-uri web. Ceea ce îmi place cu adevărat la Divi este caracteristica sa multifuncțională, ceea ce înseamnă că puteți crea cu ușurință cât mai multe site-uri web pe care doriți să le construiți cu această temă. Sutele sale de module și opțiunea de personalizare îl fac și mai versatil.

Pe măsură ce încercați Divi, veți fi uimiți de numărul de template gratuite pe care le puteți încerca. În plus, va funcționa și ca un generator de pagini front-end. Aceasta înseamnă că puteți edita cu ușurință site-ul web dintr-o vizualizare live și îl puteți personaliza în funcție de preferințe.

Lucruri de făcut înainte de pasul următor

Alegeți o platformă pe care să vă construiți site-ul web. Vă recomand WordPress care este gratuit și ușor de utilizat. Acest ghid va continua cu acest sistem CMS.
Deocamdată, nu este nevoie să instalați sau să descărcați nimic. Vă voi arăta acest lucru în pașii următori.

Pasul 2: obțineți un nume de domeniu și un plan de găzduire web

Pentru a începe cu WordPress sau orice alt CMS, veți avea nevoie de două lucruri importante –

Un nume de domeniu (care este adresa web a site-ului dvs., ceva de genul (www.cevacevreitu.ro – costa aproximativ 10 euro)

Gazduire (serviciul care va conecta platforma online la internet)

Alegerea platformei potrivite de găzduire web este probabil una dintre cele mai esențiale părți ale pornirii unui site web. Aici ar trebui să alegeți o platformă care nu numai că este fiabilă și este susținută de un asistență excelentă pentru clienți, dar este, de asemenea, la fel de accesibilă.

Aș recomanda Sitebunker.ro ca platformă de găzduire datorită simplității sale și a serviciilor orientate către utilizator. Iată câteva motive care vă vor convinge de ce garantez acest lucru.

Vă permite să instalați WordPress cu un singur clic.
Gratuit SSL (vă protejează site-ul).
Oferă asistență pentru clienți 24X7.
Technologie SSD Litespeed special pentru platforme WordPress
Economisesti o luna la plata anuala
Acum, că sunteți conștient de avantajele pe care le oferă această platformă, iată cum puteți începe cu Sitebunker:

Începeți-vă găzduirea cu doar 2,99 Euro pe lună.

Pasul 1

Accesați site-ul Sitebunker– Pentru a începe cu această soluție de găzduire, va trebui mai întâi să vă îndreptați către site-ul Sitebunker.ro și să Alegeți planul de gazduire pentru WordPress

Cum să faci un site web

Pasul 2 alege planul tău

Pentru acest pas următor; va trebui să alegeți decisiv un plan de găzduire pentru site-ul web. Acestea fiind spuse, nu vă subliniați în legătură cu diferitele pachete, deoarece le puteți actualiza oricând după cum doriți. Dacă sunteți începător, puteți încerca oricând pachetul START. Aceasta este o alegere excelentă pentru site-uri web noi. După ce ai ales acest pachet de găzduire, faceți clic pe opțiunea numită „ALEGE ACEST PACHET”. Aceasta vă va redirecționa către opțiunea de a selecta un nume de domeniu.

Alege pachetul de gazduire web
Alege Pachetul de Gazduire Web

Pasul 3 alegeți numele domeniului

Numele de domeniu al site-ului dvs. va fi adresa web prin care oamenii vă vor identifica și vă vor accesa site-ul web. Cu alte cuvinte, numele domeniului site-ului dvs. este cevacevreitu.ro. În cazul în care aveți deja un nume de domeniu, bifați caseta numită Am domeniul meu (voi actualiza nameserverele). După aceasta, faceți clic pe Continuați pentru a continua cu procesul rămas. Cu toate acestea, dacă nu aveți un nume de domeniu propriu; faceți clic pe opțiunea numită Înregistrați un domeniu nou .

Deși este posibil să aveți deja câteva idei pentru selectarea primului nume de domeniu, iată câteva îndrumări suplimentare:

Dacă creați site-ul web pentru firma dvs., utilizați un nume de domeniu care se sincronizează cu numele companiei. Cu toate acestea, dacă faceți acest lucru pentru dvs., adăugați numele dvs. în secțiunea nume de domeniu.
Nu utilizați alte caractere în afară de alfabete (inclusiv cratime)
Dacă este disponibil, utilizați .ro .com, deoarece acesta este cel mai ușor de reținut pentru oameni.

Alege un domeniu
Alege un domeniu

Pasul 4: completați detaliile

Aceasta este secțiunea în care adăugați datele dvs. de contact și plătiți pentru planul de găzduire web. În timp ce vă creați primul nume de domeniu, veți primi și opțiunea de a adăuga confidențialitatea domeniului. (Aceasta va păstra informațiile dvs. personale (inclusiv numele și adresa dvs. anonime).

Lucruri de făcut înainte de pasul următor
Alegeți un nume de domeniu și configurați un pachet de găzduire. Vă recomand să alegeți Sitebunker.ro ca găzduire.

Pasul 3: configurați SSL-ul domeniului

După ce ați achiziționat numele de domeniu și ați configurat un plan de găzduire adecvat, sunteți cu un pas mai aproape de construirea site-ului dvs. În al treilea pas, ne vom concentra pe securizarea site-ului dvs. web cu SSL (https). În acest moment s-ar putea să vă întrebați ce este exact SSL și cum va avea impact asupra site-ului dvs. web. O voi păstra simplu. SSL este acronimul pentru Secure Socket Layers. După cum reiese din nume, un certificat SSL din contul dvs. de găzduire va oferi securitatea atât de necesară pentru site-ul dvs. web. Când site-ul dvs. web este sigur, veți vedea o pictogramă de lacăt verde în bara de adrese și în loc să începeți cu HTTP; adresa dvs. web va începe acum cu HTTPS. Aici, S reprezintă securitatea.

Imagine SSL ACTIVATĂ

Dacă site-ul dvs. web începe cu HTTP în loc de HTTPS ‘; browserul Google Chrome îl va marca automat ca site nesigur. Aici, chiar dacă nu acceptați plăți prin intermediul site-ului dvs., a vedea pictograma care nu este sigură nu va oferi cu adevărat o experiență excelentă pentru utilizator.

Imagine SSL OPRIT

Sunteți deja conștient de cât de dificil este să atrageți atenția oamenilor. Și a avea ceva negativ va adăuga cu siguranță un impact negativ asupra acestei atenții. Dar cum anume își configurează SSL-ul? Ei bine, cu Sitebunker acest lucru este foarte ușor de făcut.

Vizitați site-ul Sitebunker și faceți clic pe opțiunea de LOG IN.

Imediat după ce v-ați conectat, accesați fila Serviciile mele.

Cum să faci un site web

Pe următorul ecran, faceți clic pe opțiunea numită Autentificare cPanel.  În ecranul următor, derulați în jos până la partea de jos până când găsiți opțiunea numită Instalați SSL/TLS”. Apasa pe el.

Cum să faci un site web

În cele din urmă, faceți clic pe Manage SSL Sites, jos de tot in pagina aveti functia de Install an SSL Website. Instalarea va dura cu greu un minut și vă va permite în curând să accesați certificatul SSL.

Cum să faci un site web

Lucruri de făcut înainte de pasul următor
Configurați un certificat SSL și securizați site-ul web.

Pasul 4: Instalați WordPress

Acum că ați terminat cu certificatul SSL, este timpul să instalați în cele din urmă WordPress. Pe măsură ce începeți, primul lucru pe care trebuie să-l faceți aici este să vă instalați domeniul. Din fericire, cu Sitebunker este mult mai ușor să instalați și să rulați WordPress în câteva minute.

Pentru a vă instala domeniul, reveniți la cPanel făcând clic pe opțiunea cPanel din secțiunea din dreapta sus sau accesând pur și simplu contul dvs. cPanel accesând www.yourwebsite.com/cpanel. Aici, veți găsi mai mulți autoinstalatori, de unde trebuie să faceți clic pe WordPress.

Cum să faci un site web

Veți fi apoi redirecționat către următorul ecran unde trebuie să faceți clic pe opțiunea de instalare. În timp ce faceți acest lucru, Sitebunker vă va conduce acum prin întregul proces de organizare a contului dvs. WordPress.

Cu greu va dura două minute pentru a finaliza tot procesul. La început, veți fi mai întâi întrebat despre protocolul pe care sunteți dispus să îl utilizați. Deoarece folosim protocolul https, va trebui să alegeți opțiunea protocolului https. Veți găsi acum două opțiuni în care protocolul dvs. este fie cu sau fără www.

De exemplu, poate fi afișat ca www.yourwebsite.com, sau pur și simplu yourwebsite.com. Alegeți protocolul preferat, apoi alegeți domeniul în care doriți să instalați wordpress. După ce faci asta; accesați setările site-ului, unde vi se va cere să completați un titlu și o descriere pentru site-ul dvs. web. Completați această secțiune (o puteți oricând regla mai târziu).

Cum să faci un site web

Acum, în contul de administrare veți avea opțiunea de a vă edita ID-ul de utilizator, parola și e-mailul pentru WordPress.

În acest moment, în cazul în care doriți să schimbați limba pentru site-ul dvs. web, trebuie doar să faceți clic pe opțiunea Alegeți limba pentru a începe cu acesta. În cele din urmă, când ați terminat de configurat elementele de bază, faceți clic pe opțiunea de instalare.

Site-ul dvs. WordPress este acum instalat și îl puteți accesa folosind informațiile trimise în căsuța de e-mail. Aceste informații includ numele de utilizator și parola WordPress și adresa URL de administrator a site-ului dvs. web, care ar trebui să fie ceva de genul www.yoursite.com/wp-admin

Cum să faci un site web

Lucruri de făcut înainte de pasul următor

Instalarea WordPress pe domeniu

Pasul 5: Configurarea temei Divi și a templatelor gratuite

După ce ați instalat în cele din urmă WordPress pe domeniul dvs., veți găsi un site destul de simplu și curat.

Dar, după ce am spus acest lucru, nu vrei cu adevărat ca site-ul tău web să arate ca site-urile web ale concurenților tăi; nu-i așa? Și tocmai de aceea veți avea nevoie de o temă și un șablon de proiectare bune, care să vă mențină site-ul cu un avantaj înaintea celorlalți.

M-am specializat în tema Divi din Elegant Themes și este pentru mine tema # 1 acolo. Construiesc tot site-ul clientului meu cu această temă și construiesc și acest site web cu Divi.

Divi are o mulțime de opțiuni de personalizare și puteți crea literalmente orice tip de site web cu acesta. Și cea mai bună parte este că are un constructor de pagini live.

Configurarea temei Divi

Mergeți la www.elegantthemes.com

Puteți alege din 2 pachete. Diferența dintre cele două este accesul pe viață, actualizări și asistență.

Dacă alegeți accesul anual, nu înseamnă că site-ul dvs. web nu va mai funcționa după acel an. Va continua să funcționeze, doar că nu mai aveți acces la noi actualizări și funcții după acel an.

Nu numai că aveți acces la tema Divi, dar primiți 89 din temele lor + toate pluginurile lor.

Cu majoritatea temelor premium disponibile, o puteți folosi o singură dată pe site. Cu temele Elegant, puteți utiliza temele de câte ori doriți, la cât de mulți clienți doriți.

Instalarea Divi

Când ați terminat procesul de înscriere, accesați site-ul web și conectați-vă. În zona dvs. de membru puteți descărca Divi.

Salvați-l undeva pe computer.

Cum să faci un site web

Acum reveniți la tabloul de bord al site-ului dvs. web și accesați aspectul> Teme.

Cum să faci un site web

Și faceți clic pe adauga tema nou

În ecranul următor puteți încărca tema. Faceți clic pe Alegeți fișierul și găsiți tema Divi descărcată. Apoi apăsați pe instalare acum.

Cum să faci un site web

După terminarea procesului de încărcare, puteți activa tema Divi.

Instalarea pachetului gratuit de layout Localbiz
Acum că ați instalat cu succes Divi. Puteți începe să vă construiți site-ul.

Pasul 1

După crearea contului, navigați la pachetele de layout Divi și vezi pachetul care se potriveste site-ului

Pasul 2
Accesați Pagini> Adăugați o pagină nouă> Dă-i paginii un titlu> Utilizati Divi Builder

Cum să faci un site web

Pasul 3

ALEGE AFISARE> Aici veți vedea toate paginile din demonstrație, acum vom importa pagina principală.> Alegeți o pagina predefinita

Cum să faci un site web

Pasul 4

Pentru toate celelalte pagini, urmați de la pasul 2 și importați pagina care vă plac.

Lucruri de făcut înainte de pasul următor
Instalarea și activarea temei Divi
Instalarea și încărcarea pachetului de aspect gratuit

Pasul 6: Personalizarea aspectului site-ului dvs. web

Acum, după ce ați finalizat instalarea pachetului DIVI este timpul să vă personalizați culorile și conținutul. Procesul este ușor și este de obicei finalizat în partea din față a site-ului dvs. Divi vine cu o colecție excelentă de tutoriale video. Pentru a înțelege elementele de bază ale Divi, vă recomand să urmăriți cel puțin tutorialele video de bază. Le găsiți aici.

Bazele constructorului Divi
https://www.elegantthemes.com/documentation/divi/visual-builder/

Documentație completă
https://www.elegantthemes.com/documentation/divi/

Felicitări!
Ei bine, acum că ați terminat cu instalarea Wordpresului si a Temei DIVI –  Nu a fost prea dificil, nu-i așa?

Da, Divi este foarte ușor de utilizat. Tema Divi vine cu un generator de pagini vizuale drag and drop. Cu constructorul vizual, devine foarte ușor să construiți site-uri web

Intrebări frecvente

Cât costă tema Divi?

Tema Divi vine cu 2 opțiuni de preț. O taxă anuală de 89 USD sau o plată unică de 249 USD pentru acces pe viață. Ambele opțiuni includ pluginurile Bloom și Monarch.

Care este tema Divi?

Tema Divi este o temă WordPress care folosește un constructor de pagini drag and drop. Cu acest constructor, puteți crea site-uri web frumoase fără a fi nevoie de abilități de codare.

Care este diferența dintre tema Divi și Divi Builder?

Tema Divi îl are pe constructorul Divi. Cu tema Divi, aveți și opțiuni pentru antet și subsol. Pluginul Divi builder poate fi utilizat pe orice altă temă WordPress. Apoi puteți crea pagini cu constructorul Divi și puteți utiliza celelalte opțiuni ale temei.

Pot folosi tema Divi pe mai multe site-uri web?

Da, puteți utiliza tema Divi pe mai multe site-uri web.